Voor veel bedrijven is het kiezen van de juiste cloud strategie een moeilijke beslissing. En dat is jammer, want er valt meestal veel te winnen door over te schakelen naar een cloud dienst. Zorg er hierbij voor dat er een goede digitale grondslag is, zodat het beheren van de verschillende toepassingen goed te doen is. Maar hoe kunt u precies de beste keuze maken uit de verschillende mogelijkheden terwijl u nog vrij onbekend met het medium bent? Quarant kunt u helpen hiermee, ze hebben veel verstand van cloud strategieën en helpen u graag verder om de overgang zo soepel en efficient mogelijk te maken.

De cloud werkt meestal het beste als er sprake is van een volledige informatie integratie. Veel hedendaagse bedrijven zijn hierbij bang voor inefficiëntie, iets wat veel digitale innovaties juist tegen willen gaan. Daarnaast vinden steeds meer bedrijven en gebruikers het belangrijk dat hun data goed beschermt blijft en de privacy van burgers niet in het geding komt. Ook hierbij kan Quarant van dienst zijn, ze hebben veel ervaring met Nederlandse en internationale wet- en regelgeving.

Quarant heeft de voor- en nadelen van verschillende cloud strategieën in vele artikelen uitvoerig besproken. En persoonlijk vind ik hun bevindingen en aanbevelingen erg waardevol en bruikbaar. Ze hebben er veel ervaring mee en zijn niet voor niks al meer dan 17 jaar een vertrouwde partner van verschillende lokale overheden. Zo hebben ze al meer dan 700 project voltooid in meer dan 67 gemeenten nationaal. Hoe eerder een bedrijf toetreed tot het digitale tijdperk, hoe meer er voor hun te winnen is. Zo kan er veel tijd, moeite en geld bespaart blijven voor andere meer profitabele en productieve bezigheden. Vooral overheden en grote bedrijven is een goed cloud strategie de laatste jaren onmisbaar.